Afbeelding

Mooie belevenis voor gezinnen uit de minima

Ondernemend Maashorst

UDEN - De Ondernemingswaarde heeft in samenwerking met De Eetkaamer en het Udenfonds een diner georganiseerd voor 200 kinderen en volwassenen die minder te besteden hebben. “Mensen een leuke belevenis meegeven, vinden wij belangrijk en dit verdienen zij ook”, zegt directeur-eigenaar van De Ondernemingswaarde BV, Jochem Langenhuijzen.

De waardering vanuit alle gasten werd gevoeld door alle personeelsleden van De Eetkamer die meewerkten aan de mooie avond. “De blije gezichtjes van de kinderen en de warmte die we ontvingen is waarvoor we het doen”, zegt een van de organisatoren.” Een praatje maken met de gasten, de kindjes vermaken door ze te schminken, ballonnen van clown Sassie, de tafelgoochelaar of te spelen in de speelkamer, maakte het een geslaagde avond. Voor de jarigen werd gezongen en werden de ijsfonteinen aangestoken. Dit werd door de aanwezige kinderen met bewondering bekeken.

“Met De Ondernemingswaarde BV ondersteunen wij familiebedrijven bij de groei en optimalisatie. Hierbij staat continuïteit en rendement vaak centraal. Winstmaximalisatie is voor ons geen filosofie, maar wel continuïteit van familiebedrijven om zo veel als mogelijk werkgelegenheid te behouden en te creëren. We zien dat bedrijven daarmee vaak veel geld verdienen, maar wat heeft dit voor waarde als je dit naast de ontwikkeling van je bedrijf niet gedeeltelijk teruggeeft aan de maatschappij? Om deze reden hebben wij gekozen om mensen in de gemeente Maashorst die minder te besteden hebben een leuke avond te laten beleven. Veel mensen gaan meerdere malen per jaar naar een restaurant, maar voor deze mensen is dit niet realiseerbaar. De kloof in de samenleving wordt steeds groter en hiermee willen wij ons steentje bijdragen om hier een brug te slaan”, zegt Jochem Langenhuijzen.

We kijken terug op een geslaagde avond die mede mogelijk is gemaakt door De Ondernemingswaarde, De Eetkaamer, Udenfonds, Clown Sassie, Sander Smits de tafelgoochelaar en de Schminkboetiek.