Afbeelding

Metts Performance Fysio

Ondernemend Maashorst

MPF richt zich op het oplossen en voorkomen van blessures. Nog steeds worden veel mensen behandeld aan de plek waar het pijn doet, dit is vaak een kort durende oplossing. Metten: “Ik ga op zoek naar de oorzaak van de klachten om deze vervolgens aan te pakken voor een langdurig resultaat. Geen blessure? Met personal training bij MPF weet je zeker dat blessurerisicogebieden worden aangepakt en ben je klaar voor je volgende prestatie of blijf je gewoon lekker fit!” MPF zorgt voor een persoonlijke overzichtelijke aanpak om je prestaties te verbeteren in het dagelijks leven, amateursport of je professionele carrière.

Metten: “Tijdens mijn (semi)professionele snowboardcross-, atleet- en coachcarrière heb ik veel blessures en trainingen voorbij zien komen. Beiden inspireerden mij om te doen wat ik nu het liefst doe: sporters zo goed mogelijk te begeleiden in een herstelproces of trainingsproces. Als ondernemer vind ik het leuk om mijn enthousiasme te delen met andere sporters en sportclubs, zodat iedereen zo lang mogelijk zonder lichamelijke klachten kan sporten.
Ook zelf ben ik nog actief in verschillende sporten, vooral om fit te blijven voor de mooiste sport; wintersport. Wist je dat ik me naast deze onderneming ook bezighoudt met mijn wax- en slijpbedrijf voor ski’s en snowboards?”

Coördinator Maashorst Trailrun

Met zijn bedrijf in gemeente Maashorst is zijn aanstelling als coördinator van Maashorst Trailrun een mooie manier om in zijn eigen gemeenten met sporters bezig te zijn. Hij stelt zich ook persoonlijk voor op de website van Maashorst Events...lees hier verder.

Na zeven jaar op Europees niveau snowboardcross wedstrijden te hebben geracet, is Metten gaan werken als fysiotherapeut, personal trainer en snowboardcoach voor onder andere de Nederlandse en Chinese bond. “Zo werk ik al ruim acht jaar met (top)sporter met (top)sportblessures en de vraag naar prestatie verbetering. Er is geen beter gevoel dan iemand te hebben geholpen die zijn/haar (sport)doel heeft bereikt.”