Afbeelding

Maashorstboeren lanceert Streekproduct ter ere van 20-jarig bestaan

Ondernemend Maashorst

Nieuw logo krijgt een mooie plek op het jubileumstreekproduct  

NATUURGEBIED DE MAASHORST - Een aantal agrarische ondernemers en bewoners in het Maashorstgebied hebben zich in 2002 verenigd in Vereniging de Maashorstboeren. Bestuurslid Twan van den Berg: “Ter ere van het 20-jarig bestaan hebben we ter promotie van het prachtige nieuwe logo samen met de Muifelbrouwerij een streekproduct gemaakt van de Maashorstboeren.”

Boeren en burgers
De Maashorstboeren zetten ook fors in op verbrede landbouw, zoals onder andere streekproducten, recreatie(minicampings) en zorgboerderijen. De Maashorstboeren willen samen met de andere bewoners van het gebied (boeren en burgers) zelf actief sturing geven en een bijdrage leveren aan de toekomst van de Maashorst en omgeving.

Professionalisatie
Ze nemen daarom zelf de verantwoordelijkheid voor hun eigen leef- en werkomgeving. Goed evenwicht tussen economie en ecologie is de basis. Duurzaam produceren, in harmonie met natuur en landschap zijn voor de Maashorstboeren geen loze kreten. Het doel van de Maashorstboeren is de waarden van het gebied verder te ontwikkelen en de economie in de streek te versterken door onder meer agrarisch natuur- en landschapsbeheer, agrotoerisme en de verbrede landbouw te professionaliseren.

www.maashorstboeren.nl