Afbeelding

Ledenbijeenkomst MOOS verplaatst naar 10 januari

Ondernemend Maashorst

De contacten is wat het lidmaatschap van MOOS waardevol maakt

Het WK voetbal werd ook voor onze ledenbijeenkomst van 14 december een heet hangijzer. Gaan ze de finale halen? Of haken ze eerder af. En zijn de voetbalfans sowieso verknocht aan de finale van het WK voetbal? Het bestuur van MOOS bestaat uit positief ingestelde mensen die ervan uitgaan dat Nederland het ver schopt tijdens het WK en verzetten daarom de ledenbijeenkomst naar 10 januari.  

Dit betekent dat we in 2023 vijf bijeenkomsten hebben. Allemaal vrij te bezoeken door de leden, waarbij zij naast een interessante avond ook verzekerd zijn van een hapje en drankje. Iedereen die nu nog lid wordt, kan ook aansluiten bij de verbindende en inspirerende bijeenkomsten die plaatsvinden op dinsdag 10 januari, maandag 13 maart, dinsdag 13 juni, woensdag 3 oktober en donderdag 14 december. 

Lidmaatschap
De ledenbijeenkomsten in 2023 zijn inclusief bij het lidmaatschap van € 150,- per jaar. Een lidmaatschap van MOOS is een lidmaatschap waarmee je als ondernemer je bedrijf onder de aandacht kunt brengen van meer dan honderd ondernemers in het gebied. Dit alleen al is de investering waard. Toch zijn het voor de leden vooral de contacten die zij leggen met gelijkgezinde ondernemers wat het lidmaatschap zo speciaal maakt.

De leden hebben allemaal een bedrijfspresentatie op www.meermaashorst.nl en kunnen hiervoor hun agendapunten en nieuws sturen. Dit geeft hun vindbaarheid op internet een flinke boost. Ook hebben zij een bedrijfspresentatie op www.maashorst-ondernemers.nl waar bezoekers veel informatie kunnen vinden over onze club. Daarnaast worden ze geïnformeerd wanneer er nieuws staat op de website via de nieuwsbrief die maandelijks of bij uitzondering een keertje extra uitkomt. 

Het bestuur is vertegenwoordigd in adviesraden en organisaties die voor de ondernemers opstaan en waar de mening van ondernemers Bernheze, Oss en Maashorst gevraagd wordt.
Het lidmaatschap heeft genoeg te bieden en MOOS hoort graag wanneer jij ook een hand wilt hebben in het besturen van deze club ondernemers.