Afbeelding

Extra sfeer tijdens opening door Lempe

Ondernemend Maashorst

Uden - Edwin Groenendijk van Lempe buitenhaarden en vuurschalen, is een creatieveling die met originele producten de wereld een beetje mooier wil maken. Na een carrière als technisch tekenaar-ontwerper is er een moment gekomen dat hij de keuze maakte om meer zijn eigen ding te gaan doen. Edwin: “Jaren geleden bij het kampvuur ontstonden de eerste ideeën. Nu is er een mooi assortiment aan producten voor een leuke buitenvuurbeleving. Spelen met vormen, geïnspireerd door de natuur, soms met een kwinkslag, toegepaste kunst.”
6 juli maakte hij op de paarkeerplaats van ‘t Handelshuys ‘voor maken & zaken’ in Uden een gezellig hoekje voor de openingsborrel van Alledaags Geluk. Het werd als alledaags geluk ervaren en genoten.

Lempe maakt buitenhaarden, vuurschalen, boogschermen en accessoires uit cortenstaal met een originele vijfhoekige vormgeving. Voor een leuke buitenvuurbeleving is er voor ieder wat wils, van een open vuurschaal tot een comfortabele haard met aangepaste schoorsteen, al dan niet aangevuld met een praktische houtopslag. De producten zijn duurzaam opgebouwd om er lang van te kunnen genieten.

Een nieuwe ontwikkeling zijn de boogschermen. Deze elegante constructie is in verschillende configuraties op te bouwen en in te vullen met losse panelen. Hierbij creëer je eigen sfeervolle decor. Geschikt als knusse tuinkamer maar ook voor een buitenevent, tuinfeest of ceremonie.
Ben jij benieuwd of Edwin ook voor een unieke sfeer in jouw tuin kan zorgen?

Naast verkoop is ook materiaal te huren en hij denkt graag mee om er iets leuks van te maken. Geïnspireerd? Nieuwsgierig?
Ga maar eens kijken en laat je inspireren op www.lempe.nl

Afbeelding
!