Afbeelding

Creëer een aangename werkomgeving met planten van Potvoordoor(ie)!

Ondernemend Maashorst

NISTELRODE – Je bedrijfsentree, showroom of winkel opfleuren met mooie planten? Een eerste indruk maak je immers maar één keer, maar ook voor je eigen werkbeleving en die van je medewerkers kan een welkome entree verrassend motiverend werken! Dat is wat Ed en Patrick, eigenaren van Potvoordoor(ie), graag voor je organiseren.

Planten op je werkplek zorgen natuurlijk voor een gemoedelijke sfeer en een professionele uitstraling maar wist je dat werken in een, letterlijk, groene omgeving ook jouw gezondheid ten goede komt? Probeer het eens en je zult versteld staan van het effect! Daarom verzorgen we ook planten voor kantoorruimte, praktijktuin, et cetera.

Patrick: “Wij werken met binnen- en buitenplanten; altijd van de hoogste kwaliteit. Je hoeft je geen zorgen te maken over de verzorging die de planten met zich meebrengt want dat doen wij met onze uitgebreide kennis én service! Wij verzorgen per drie maanden de gehele beplanting in plantenbakken (via een abonnement). Deze plantenbakken kun je bij ons in bruikleen nemen óf wij zorgen ervoor dat je huidige bloembakken er weer netjes bij komen staan.

Meer informatie? Een offerte op maat? Stuur dan een e-mail naar potvoordoorie@gmail.com en wij nemen contact met je op. Neem alvast een kijkje op www.potvoordoorie.com .