Afbeelding

Informatiepunt Digitale Overheid Bibliotheek Maashorst

Algemeen

MAASHORST - Er zijn tegenwoordig steeds meer zaken van de overheid die digitaal geregeld moeten worden. Het is dan fijn als iemand u hierbij op weg helpt. Het Informatiepunt Digitale Overheid staat voor u klaar. Zo heeft het Informatiepunt de laatste tijd al veel mensen kunnen helpen bij de aanvraag van de eenmalige energietoeslag. 

Mogelijk heb jij ook recht op de eenmalige energietoeslag. Je vindt de voorwaarden op de website van Gemeente Maashorst. De aanvraag kun je daar digitaal invullen, daarvoor moet je inloggen met DigiD. Heb je ook vragen over het aanvragen van de eenmalige energietoeslag? Het Informatiepunt Digitale Overheid van de Bibliotheek legt jou uit hoe de aanvraag werkt en waar je de benodigde documenten kunt opvragen. Heb je nog geen DigiD? Ze laten je graag zien hoe jij dat regelt. Mocht de digitale aanvraag toch nog een stapje te ver zijn, dan kunnen zij je ook op weg helpen met een papieren aanvraagformulier.

Ga er eens langs en maak kennis met het Informatiepunt Digitale Overheid. Je kunt gelijk je vragen stellen. Hulp nodig met de energietoeslag? Dan is het fijn als je een afspraak maakt, dat kan telefonisch of in de Bibliotheek. Wees op tijd, je kunt de eenmalige energietoeslag nog tot 1 november aanvragen. 

Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om gebruik te maken van het gratis spreekuur. 

Praktisch
Het Informatiepunt Digitale Overheid is geopend op
Bibliotheek Uden, maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur
Bibliotheek Volkel, maandag van 18.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur
Bibliotheek Zeeland, vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur
Bibliotheek Schaijk, maandag van 14.00 tot 17.00 uur.

!