Afbeelding

Volop genieten tijdens het Aangenaam Winter Event ‘23

Activiteit

BERNHEZE - In hartje Heesch, bij fontein Labrys, vindt in het weekend van 15 december een heerlijk winters familie-event plaats: het Aangenaam Winter Event ’23. Hét evenement voor de hele familie, van jong tot oud. Het hele weekend vinden er doorlopend optredens plaats van koren, muziekbands, feestkapellen, zangers en zangeressen. Er gebeurt echter méér, veel méér…

Het gezelligste weekend
Van vrijdagavond tot zondagavond staat kerst centraal in het centrum van Heesch. Stichting Aangenaam Heesch is de initiatiefnemer. Daartoe heeft zij de samenwerking gezocht met de ondernemers van Centrum Heesch, vele andere betrokken bedrijven, diverse organisaties en ‘last but not least’ vele vrijwilligers. Het resultaat is een indrukwekkend programma van activiteiten. Zo tref je tijdens het Aangenaam Winter Event een heuse curlingbaan aan, een uitdagende skisimulator, een pracht van een levensgrote kerststal, de kerstman met zijn arrenslee, gezellige kerstkramen zoals je die van de buitenlandse kerstmarkten kent, een afvaardiging van de alpacafarm, een (kerst)verhalenverteller én één van de grootste kerstbomen van Brabant waarin je jouw wens kunt ophangen. Wellicht gaat die zelfs uitkomen dankzij Stichting Aangenaam Heesch én de ondernemers uit het centrum. En wat te denken van de lekkere versnaperingen zoals glühwein, oliebollen en warme chocolademelk? Dit en nog veel meer staat je te wachten tijdens het gezelligste weekend van het jaar. Eén ding is zeker: ieder moment van het event gebeurt er iets: er valt doorlopend wat te beleven.

Vuurkorven en kerstverlichting
Ook de winkeliers en horeca in de nabijheid van het Aangenaam Winter Event zetten hun beste beentje voor gedurende dit weekeinde. Denk aan de extra gezellige aankleding van hun winkels en terrassen. Daarnaast word je tijdens het evenement begroet door de gezellige sfeer van vuurkorven en kerstverlichting. Iedereen komt zo direct in een heerlijke kerstsfeer. De perfecte gezellige ambiance op weg naar een mooie afsluiting van het jaar.

Geheel gratis
Toegang tot het gehele evenement, inclusief alle activiteiten, is geheel gratis dankzij de grote betrokkenheid van ondernemend Heesch. Bijna 100 bedrijven, inclusief de winkeliers uit het centrum, maken dit mogelijk. Het mag toch best hartverwarmend genoemd worden hoe al deze ondernemers en de vele vrijwilligers zich inzetten voor Heesch?! Iedere inwoner en bezoeker van Heesch is van harte welkom tijdens het Aangenaam Winter Event. Je bent welkom op vrijdag 15 december van 18.00 tot 21.00 uur, zaterdag 16 december van 12.00 tot 17.00 uur en zondag 17 december van 12.00 tot 17.00 uur.

Noteer deze dagen alvast in je agenda, want dit wordt heel gezellig en leuk. Voor méér informatie kijk je op www.aangenaamheesch.nl