Afbeelding

Maashorst Smaak Safari; optimaal genieten van De Maashorst

Activiteit

MAASHORST – Genieten van de ongerepte schoonheid van natuurgebied De Maashorst kan nu ook met Maashorst Smaak Safari. Dit unieke culinaire avontuur nodigt fietsliefhebbers uit om tot en met 24 september de betoverende Maashorst te verkennen. Met drie fietsroutes, met de focus op drie gemeenten. Bernheze met de start locatie in Nistelrode, gemeente Maashorst met de start locatie in Zeeland en Oss met de start locatie in Schaijk. Een safari op de fiets waarbij een persoonlijke keuze gemaakt kan worden waar je van de culinaire locaties gebruik maakt.

Stap op je stalen ros en verken de prachtige routes op jouw eigen tempo. Dit seizoen zijn de route-prijzen exclusief het diner, waardoor je zelf kunt bepalen welke culinaire hotspots je onderweg wilt verkennen. Je kunt zelfs van tevoren reserveren om zeker te zijn van een plekje. De geselecteerde horecagelegenheden zijn overzichtelijk vermeld in het document dat je ontvangt bij aankoop van de route.

Hot spots
Bereid je voor op een ware ontdekkingsreis terwijl je de ongeveer 40 kilometer lange fietstochten volgt op basis van knooppunten. Het routedocument bevat tevens een uitgebreide beschrijving van alle ‘hot spots’ die je onderweg tegenkomt, waardoor je alvast een voorproefje krijgt van wat je te wachten staat. Maashorst Smaak Safari is een avontuurlijke ontdekkingsreis door de prachtige natuur in en rondom natuurgebied De Maashorst, de meanderende Maas en/of de cultuur in Bernheze. De deelnemers krijgen de kans om te ervaren hoe adembenemend en gevarieerd dit natuurgebied is.

Route downloaden
Het aanschaffen van de route is eenvoudig en kan online via www.maashorstsmaaksafari.nl. De prijs voor de route bedraagt slechts € 7,50. Na aankoop ontvang je de route per e-mail, zodat je deze gemakkelijk kunt downloaden. Het ontvangen document hoef je niet uit te printen, maar de knooppuntenkaart kun je desgewenst afdrukken of op je mobiele apparaat weergeven.

Laat je smaakpapillen verrassen en dompel jezelf onder in de culinaire verwennerij van Maashorst Smaak Safari. Vergeet niet je fietszadel goed af te stellen, om optimaal te genieten van een smaakvol avontuur!

Afbeelding