Afbeelding

Geslaagde derde editie Lekker Uden: op naar 2024!

Activiteit

UDEN - Tijdens het Hemelvaartweekend genoten de gasten van Lekker Uden van culinaire belevenissen en volop gezelligheid. Ze wisten het event goed te vinden; er was een opkomst van 14.000 gasten. “Van foodmarkt en terras tot Kidsplein ... overal was iets te doen”, deelt de organisatie. “Zowel de foodartiesten als gasten hebben zichtbaar genoten, dit geeft ons extra motivatie om het event ook in 2024 waar te maken!”

Hemelvaart is Lekker Uden
Waar de voorgaande edities van Leker Uden in de zomer plaatsvonden, koos de organisatie dit jaar voor het hemelvaartweekend. De organisatie – Stichting Food Events Uden in coproductie met CLAP Communicatieregie en Roem Events – vertelt: “In deze periode zijn mensen vaak op zoek naar een leuk uitje. Ook komen de eerste zonnestralen door en blijft het buiten steeds langer licht. Uit de grote opkomst blijkt dat dit het perfecte moment is voor ons event. Genoeg redenen om Lekker Uden ook in 2024 tijdens het hemelvaartweekend te organiseren!”

Grote, gevarieerde menukaart
Tijdens Lekker Uden konden gasten hun culinaire hart ophalen en genieten van alle geuren, kleuren en smaken die Uden op foodgebied rijk is. Elf enthousiaste foodartiesten maakten live diverse gerechten klaar. Variatie stond daarbij voorop: het menu bestond uit 44 gerechtjes, zowel met vis en vlees als vegetarisch. Gasten genoten van wereldse geuren en smaken en stelden enthousiast hun eigen menu samen.

De kracht van samenwerking
“Samen met onze partners hebben we wederom een prachtig event neergezet”, deelt de organisatie. “Daar zijn we trots op én dankbaar voor.” Lekker Uden werd mede mogelijk gemaakt door gepassioneerde sponsoren uit verschillende branches. Samen met de foodartiesten maakten deze partners Lekker Uden vier dagen gratis toegankelijk voor gasten. Denk aan grote partijen, zoals de hoofdsponsor Sligro. En aan lokale ondernemers die dit Udense initiatief zagen als een kans én graag iets teruggeven aan de gemeenschap.

Terug- en vooruitblikken
Heerlijke gerechten, een grote opkomst, enthousiaste gasten, muzikale optredens, kinderen die vrolijk knutselden op het Kidsplein: verschillende aspecten maakten Lekker Uden tot een memorabel event. “Ook het weer kon deze editie niet beter, deelt medeorganisator Sjoerd Bouw van CLAP Communicatieregie. “Bezoekers kwamen massaal bijeen op het zonnige terras. En naarmate het later werd, verplaatsten velen zich naar de dansvloer. Supergezellig!”

Afbeelding
Afbeelding