Afbeelding

Markant Theater Maashorst onthult spraakmakend theaterprogramma tijdens seizoenspresentatie

Activiteit

UDEN – Donderdag 11 mei openden de deuren van Markant Theater Maashorst voor veel enthousiaste bezoekers … de seizoenspresentatie ging van start! Een avond met highlights uit het nieuwe theaterseizoen, gepresenteerd door theatermaker Astrid Radoes. 

Veel enthousiasme
De ohs en ahs klonken tijdens de seizoenspresentatie enthousiast door de zaal. Zes artiesten lieten het publiek kennismaken met hun nieuwe voorstellingen. Te beginnen met Bandeville, een band die een swingende ode brengt aan de muziek van Willy Deville. Vervolgens bracht de Limburgse cabaretier Martijn Crins bezoekers aan het lachen, waarna Frédérique Sluyterman van Loo het publiek wist te raken met de levendige introductie van haar voorstelling: Viva La Diva.

Indrukwekkende highlights
Na de pauze genoot de zaal van het George Michael Choose Life-tribute én de humor van cabaretier Jasper van der Veen. Het was even spannend of hij erbij kon zijn, aangezien hij drie dagen ervoor vader werd. Maar een optreden in Uden wilde hij niet missen! De knallende afsluiter? Die kwam van The Billy Joel Experience met Alexander Broussard en de band 003, bekend van het SBS-programma The Tribute – Battle of the Bands. De voorproefjes maakten veel indruk op het publiek. Dat bleek niet alleen uit de reacties in de zaal, maar ook uit de ticketverkoop.

Grote namen
Aan het eind van de avond vertelde theaterdirecteur Jan Wouda enthousiast over het nieuwe theaterprogramma. “We hebben dit jaar veel grote namen kunnen binnenhalen. Denk aan Henry van Loon, Youp van ‘t Hek en Ilse Warringa met de door haarzelf geschreven komedie De Ongeplukte Zusters. Daarnaast kun je bij ons terecht voor aanstormend talent, zoals Teun van den Elzen en de jonge acteurs uit Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand.”

Nieuw seizoen in trek
Wouda deelde eerder al dat de tickets voor het nieuwe seizoen in trek zijn. “Een aantal voorstellingen zijn of raken nu al uitverkocht. Mooi dat er zoveel enthousiasme voor het nieuwe theaterprogramma is. We zien zowel nieuwe bezoekers als trouwe theaterliefhebbers binnenkomen. En we zijn er voor beiden: Markant is het theater van én voor Maashorst.”

Het nieuwe theaterseizoen is te bekijken via markantmaashorst.nl en in de (digitale) brochure. Tickets zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, via 0413-256110 of aan de balie van het Informatiepunt.