Afbeelding

Werken bij een radiostation? Dat kan bij Rivierenland Radio!

Activiteit

HEDEL - Rivierenland Radio zoekt enthousiaste mensen om haar team te versterken. Rivierenland Radio is opgericht in 2021 en is een snel groeiende radiozender die zich richt op Midden-Nederland en Zuidoost-Brabant via zes verschillende Dab+ zenders, via het internet en is ook te beluisteren door middel van een app. Met de mooiste hits van de laatste 50 jaren en regionale infoblokken is Rivierenland Radio hét radiostation van de regio.

Rivierenland Radio is een stichting zonder winstoogmerk en zoekt vrijwilligers voor het inspreken van regioberichten, het maken van social media posts, dj’s voor de weekendprogrammering en voor acquisitie van adverteerders in de regio. Dit alles kan vanuit je eigen huis.

Bij Rivierenland Radio speelt leeftijd van de werknemers en vrijwilligers geen rol. Passie voor wat je doet, eigen initiatieven naar voren brengen en willen meegroeien met Rivierenland Radio is het belangrijkste. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar flessenpost@rivierenlandradio.nl. Rivierenland Radio gaat graag in overleg met jou.