Afbeelding

Singles Activiteiten Club in Ontmoetingsplein Mellepark

Activiteit

UDEN - Vrijdag 24 maart organiseert het kernteam van de Singles Activiteiten Club een ontmoetingsavond in de gezamenlijke ruimte van Mellepark, aanvang 19.30 uur. Deze avond is bedoeld voor ontmoetingen tussen belangstellenden en leden van onze club. Wil je bij de ingang opgevangen worden? Neem dan contact op met Dory. Na de kennismaking starten we een leuke pubquiz. 

Dus; ben jij single en tussen de 50 en 100 jaar? Wil je graag samen met anderen op pad? Kom dan vrijblijvend kennismaken. We zijn een groep mensen die graag allerlei activiteiten onderneemt. Kernactiviteiten zijn onder andere muziekoptredens, festivals, musea, wandelen, fietstochten, picknick met activiteit en kaartavonden. Er zijn geen kosten verbonden aan het lidmaatschap. Bij activiteiten betaalt ieder voor zich, bijvoorbeeld de entreegelden en consumpties. 

We hebben contact met elkaar in een besloten appgroep. In deze groep zijn er meestal mensen bereikbaar/beschikbaar om activiteiten te ondernemen. We verwachten wel dat je af en toe deelneemt of zelf een activiteit in de appgroep plaatst. We gaan ervan uit dat iedere deelnemer zelfredzaam is, dus zelfstandig aan activiteiten kan deelnemen. Uit ervaring weten we dat de Singles Activiteiten Club veel kan betekenen voor alleenstaande personen. 

Dus stap over de drempel van Ontmoetingsplein Mellepark en maak kennis. Onze vaste ontmoetingsavond is op de vierde vrijdag van de maand. Voor meer informatie mag je contact opnemen met Dory, 06-36197467 Graag tot vrijdagavond 24 maart bij Ontmoetingsplein Mellepark aan Germenzeel 900 in Uden.