Afbeelding

Doe komend weekend mee met Maashorst Trailrun!

Activiteit

Start het nieuwe jaar sportief: schrijf je vanaf nu in voor Maashorst Trailrun

NATUURGEBIED DE MAASHORST - Een sportief feestje waarbij je de mooiste plekken van natuurgebied De Maashorst ontdekt: dat is Maashorst Trailrun. Zondag 2 april staat de derde editie op het programma. Deelnemers kunnen kiezen uit afwisselende routes over 5, 12 of 22 kilometer. Start- en finishlocatie van deze trailrun is De Heische Tip aan Straatsven 4 in Zeeland. Trail jij met ons mee dit jaar? Schrijf je dan nu in!

Het is een echte trend in hardlopersland: trailrunning. Doordat lopers een volledig parcours over onverharde, soms heuvelachtige paden krijgen voorgeschoteld, is er een verschil met ‘normaal hardlopen’. Daarnaast is er onderweg ruimte om even kort te pauzeren bij de verwenposten waar voor de deelnemers drinken, fruit, snoep en chips klaarstaan. “Ook dit jaar weten we zeker dat iedereen met een glimlach over de finish komt”, zeggen Metten Maas van stichting Maashorst Events en Arie van Grunsven van De Keien Atletiek.

De Heische Tip
Maashorst Events en De Keien Atletiek werken samen om voor jong en oud een mooi event in De Maashorst te presenteren. “We zijn er trots op dat dit jaar alweer de derde editie plaatsvindt. Ons evenement begint al een echte traditie te worden”, vertellen Metten en Arie. Maashorst Trailrun keert dit jaar terug naar de locatie waar de eerste editie plaatsvond: De Heische Tip. Vanaf dit recreatiepark duiken alle deelnemers al snel natuurgebied De Maashorst in, waar ze een afwisselende route kunnen verwachten. Ook kinderen krijgen weer de kans om de sportieve strijd met leeftijdsgenoten aan te gaan. Zij lopen een route van 1 of 2 kilometer.

Business Trailrun
Bedrijven die sportief voor de dag willen komen, kunnen deelnemen aan de Maashorst Business Trailrun. Alle deelnemers kiezen hun eigen afstand (5, 12 of 22 kilometer), starten samen met de individuele lopers en genieten na afloop van een smakelijk buffet bij De Heische Tip.

Inschrijven
Zin in een sportieve uitdaging in de natuur? Schrijf je in voor Maashorst Trailrun via www.maashorst-events.nl. Houd ook deze website in de gaten voor actuele informatie over Maashorst Trailrun, of volg Maashorst Events op Facebook en Instagram.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding