Afbeelding

Markant Theater Maashorst: Grijs Gedraaid

Activiteit

Marcel Veenendaal verbindt generaties met ‘Grijs Gedraaid’ 

UDEN – Marcel Veenendaal, zanger van Di-rect, slaat op donderdag 8 december de handen ineen met strijkorkest Kamerata Zuid. Dit, tijdens een interactieve muziekvoorstelling die jong en oud samenbrengt. Een muziekvoorstelling waarin naast moderne, klassieke en oud-Hollandse nummers ook ruimte is voor beweging en creatie. 

“De voorstelling Grijs Gedraaid heeft alle ingrediënten om je brein op niveau te houden”, vertelt neuropsycholoog Erik Scherder bij MAX Vandaag. Denk niet alleen aan herkenbare muziek, maar ook aan beweging en creatie.  

Welke muziek heb jij vroeger grijs gedraaid? Tijdens de voorstelling worden bezoekers uitgenodigd om deze vraag te beantwoorden. Met als doel: verbinding creëren. Tussen (groot)ouders, familieleden, vrienden en/of buren. Ongeacht hun leeftijd. “Grijs Gedraaid beleef je samen,” stelt de organisatie. “Dus nodig je opa, oma, vader, moeder, vriend of buur uit voor deze prachtige voorstelling!” 

Grijs Gedraaid is op donderdag 8 december om 20.15 uur te zien in de theaterzaal. Tickets kosten € 26,00 (excl. € 1,95 ticketkosten) en zijn online te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via 0413-256110, of aan de balie van het Informatiepunt.