Afbeelding

15e editie van de Nationale Snipperdag groot succes

Activiteit

OSS - 5 oktober heeft Reisswolf haar 15de editie van de Nationale Snipperdag met succes weten te organiseren. Iedereen kon zijn of haar oude archief, persoonlijke documenten of zakelijk vertrouwde archief, kosteloos laten vernietigen op een van de vier Nederlandse locaties; Scheemda, Wognum, Hengelo en Oss. De opbrengst is gedoneerd aan het goede doel Stichting Ambulancewens.

Reisswolf is dé specialist in archiefvernietiging en archiefopslag van vertrouwelijke documenten. Zij opende haar deuren voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Op alle 4 locaties hebben we een grote groep mensen kunnen verwelkomen, dit zorgde op sommige momenten voor enkele minuten wachttijd. Veel van deze bezoekers zijn inmiddels trouwe bezoekers van dit jaarlijks terugkerende evenement. 

Opbrengst voor Stichting Ambulancewens
De inspanningen en verdiensten van alle locaties op die dag zijn dit jaar gedoneerd aan het goede doel Stichting Ambulancewens. De opbrengt is maar liefst € 4.500,- geworden!Stichting Ambulancewens vervult laatste wensen voor terminale, immobiele patiënten. Dit doen ze met behulp van 270 medisch geschoolde vrijwilligers. Hoe meer oud papier word ingezameld, des te groter de opbrengst.