Oxygen is de openingsact tijdens de avondvoorstelling).
Oxygen is de openingsact tijdens de avondvoorstelling). Studio G2 Henry Peters

Feestelijke seizoensopening Markant Uden

Activiteit

UDEN - Het theaterseizoen is begonnen! En dat viert Markant Uden met een supergezellige openingsmiddag en -avond op zondag 9 oktober. De feestelijke dag start met een gratis te bezoeken familiemiddag met onder andere Kikker en Minidisco. Tijdens het avondprogramma wordt teruggekeken op 25 jaar Markant Uden, maar vooral ook vooruitgekeken naar de toekomst! Gasten kunnen op deze avond genieten van voorproefjes op het nieuwe seizoen van onder andere de Stone Sessions en Steven Brunswijk.

Middag voor het hele gezin
De openingsdag start met vertier voor het hele gezin. De voorstelling start om 14.00 uur, de kleine theaterfans kunnen genieten van Kikker en Robin Hood en lekker meezingen met het kinderpopconcert en de minidisco. Daarna kan er geknutseld en geschminkt worden in de foyer en komen een aantal artiesten langs voor een meet & greet en natúúrlijk voor een leuke foto.

Vanaf 20.15 uur: voorproefjes op het nieuwe seizoen
De openingsavond van Markant belooft een bijzondere avond te worden, waarin niet alleen teruggekeken wordt op 25 jaar Markant Uden, maar het theater kijkt vooral ook vooruit. Hoe ze dat gaan doen blijft nog even een verrassing.

Daarnaast heeft Markant een aantal pareltjes uit het nieuwe theaterseizoen geselecteerd. Deze artiesten geven die zondagavond alvast een fantastisch voorproefje van hun show. De presentatie van deze avond is in handen van niemand minder dan Steven Brunswijk. Hij neemt de bezoekers mee op reis door het seizoensprogramma met een aantal heerlijke voorproefjes en zal ook zelf optreden. De avond wordt geopend door het dansspektakel Oxygen, waarbij licht een hoofdrol speelt. Vervolgens brengt Stone Sessions een ode aan de The Rolling Stones. Na de pauze is een voorproefje op Checkpoint Charlie te zien, een musical over de Berlijnse muur. De afsluiting is in handen van Slow Pilot, die een rockumentary heeft gemaakt over Jeff Buckley.

De Feestelijke Seizoensopening is op zondag 9 oktober om 14:00 uur en om 20:15 uur te zien in de theaterzaal van Markant Uden. Tickets voor het middagprogramma zijn gratis en te reserveren via www.markantuden.nl. Tickets voor het avondprogramma (inclusief koffie en thee en feestelijk pauzedrankje) kosten € 5,00 (excl. € 1,95 ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via 0413-256110 of via het Informatiepunt.