Afbeelding

Feestweek 50 jaar Eigen Herd Uden

Activiteit

UDEN - Zaterdag 1 oktober vindt om 14.30 uur de officiële opening plaats. Tevens is dit het startschot van de Feestweek. 

Zaterdag 1 oktober, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.
The Rocking Sixties
Zij speelt op een ongedwongen manier Rock ‘n Roll en andere dansbare muziek, denk hierbij aan de foxtrot, jive, slow en swing. De muziek die zij brengt, stamt uit de 50-er en 60-er jaren, zoals die van Cliff Richard, Elvis, Carl Perkins en Roy Orbison. Tijdens de optredens zal deze band er voor zorgen dat het publiek een gezellige avond beleeft, waarbij volop kan worden gedanst en meegezongen. Dus…“Put on your dancing shoes” en kom genieten. Je bent van harte welkom. De entree is gratis

Zondag 2 oktober, van 11.00 tot 18.00 uur
Open Dag
Eigen Herd Uden zet de deur weer wagenwijd open voor inwoners van Uden en omgeving. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar en je wordt in de gelegenheid gesteld de vele activiteiten en mogelijkheden van Eigen Herd te ontdekken. Voor deze dag zijn informatiestands ingericht van Eigen Herd en diverse huurders. Onze computerdocenten blikken voorruit op het nieuwe seizoen, gaan de cursussen presenteren en voor hen is geen vraag teveel. Geniet even van dansdemonstraties, muziek en zang. En dan zijn we er nog niet want Eigen Herd biedt meer. ‘Huis Chefs’ in de dop verwennen je en serveren kleine gerechtjes uit de Eigen Herd kookstudio. Altijd al zin gehad om nét even anders te willen koken? Grijp de gelegenheid aan in ons Eigen Herd. We sluiten de open dag af met een uurtje Liederentafel. Leuker kunnen we het niet maken! Gewoon lekker meezingen en relaxed terugkijken op de open dag van Eigen Herd. Feestje dus!

Woensdagavond 5 oktober, 20.00 uur
Bingo
Spannend en kans op mooie prijzen, boodschappenpakketten, dinerbonnen én een hoofdprijs van maar liefst € 150,-. De nummers worden duidelijk verstaanbaar afgeroepen en in een rustig tempo zodat iedereen mee kan spelen. De kosten zijn slechts € 2,50 per boekje, voor een hele avond bingo!

Zaterdag 8 oktober, 11.00 tot 16.00 uur
Hobbybeurs
In Eigen Herd wordt plaats gemaakt voor een zeer gevarieerde hobbybeurs. Enkele van deze hobby’s zijn quilten, schilderen, portretschilderen, beeldhouwen, tassen maken, schelpen en ijsstokjes bewerken, breien, haken, borduren, een fotoclub, bloemschikken, Harische fotocamera’s en kaarten maken, koper bewerken, bouw en vouw technieken en iconen schilderen. Wat wil je nog meer! Er komen ongeveer 20 hobbyisten, aan wie je uiteraard vragen mag stellen en wie weet heb je er zelf zomaar een hobby bij! Je bent van harte welkom, de entree is gratis!

Zaterdag 8 oktober, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.00 uur
De nieuwe band TOFF
TOFF is in haar eigen muzikale voorkeuren gaan roeren en heeft daaruit een mix van de mooiste jaren 60-70 nummers gehaald. Voeg een paar nieuwere nummers toe, beetje country-saus eroverheen en beetje rock ‘n roll erbij. Even laten borrelen en een paar uurtjes laten rusten. Dit serveren met een drankje. Nou…….dat smaakt toch TOFF én naar meer! TOFF bestaat uit Harry Huibers, Theo Josemanders, Paul Kruger, Mari van den Bogaard en Albert van der Wijst. TOFF; vier zangers, geen vaste shows, soms nummers die bijna niemand speelt, dan weer een oude hit maar wel met een eigen sausje eraan. Wat je gaat horen zijn dé top 2000 nummers uit die jaren. TOFF dus en garant voor een fijne muziekavond. De entree is gratis.

De fantastische afsluiting van de feestweek
Palingsound met Duo Kees en Sonja met hits van BZN en de Cats.
Zondagmiddag 9 oktober: aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. Op deze laatste dag van de feestweek ‘50 jaar Eigen Her’  treedt het beroemde Duo Kees en Sonja op. Kees Plat, oprichter, zanger-gitarist van de Tribute to the Catsband en de band Stampvast uit Volendam, en Sonja Onderstal (allround zangeres) vormen sinds maart 2020 een nieuw duo in Nederland onder de naam Kees en Sonja. Na het wegvallen van Jan & Anny en de Mon Amour Band is het idee van een nieuwe show geboren. Met trots presenteren Kees en Sonja dan ook hun nieuwe show met de grootste hits van The Cats en BZN, maar ook Anny Schilder, Next One, Jan Smit en vele anderen. Al met al een middag om heerlijk op te dansen, te buurten of gewoon te genieten. Het publiek is altijd razend enthousiast en vind hun show gewéldig. De entree is gratis.

Je bent van harte welkom!