Afbeelding

Een aquarium aangeschaft en nu?

Activiteit

OSS - Gaan je vissen eerder dood dan zou moeten en biedt jouw aquarium allesbehalve de aanblik van een levend schilderij? Je zou het graag anders willen, maar weet niet hoe?
Voordat je besluit om het aquarium toch maar weg te doen omdat je het strijden tegen de algen moe bent, moet je toch even het volgende lezen...

A.V. Xiphophorus organiseert naar aanleiding van haar 75-jarig bestaan een aquariumcursus voor zowel de beginnende als meer ervaren bezitters van een zoetwateraquarium. Deze cursus zal gehouden worden op de eerste drie donderdagavonden in oktober. Een ervaren lid van Xiphophorus deelt zijn kennis over alle facetten van deze boeiende hobby, daarbij ondersteund door een mooie Powerpointpresentatie.
Na afloop van de cursus worden een aantal leden bezocht om hun vivaria te bekijken. Tevens ben je tot en met december 2022 lid van AV Xiphophorus en profiteer je van alle voordelen die dit lidmaatschap jou biedt. De kosten die aan deze cursus verbonden zijn en andere relevante informatie, kun je terugvinden op zowel de website als de Facebookpagina van Xiphophorus. www.xiphophorus.nl. Ga naar het kopje ‘nieuws’ en klik dan ‘actueel’ aan. Hier vind je ook de benodigde informatie hoe je deze kosten kunt voldoen.

De cursus wordt gegeven in het clubgebouw dat gevestigd is in het gebouw van motorclub MCO, Aengelbertlaan 60 Oss, vlakbij het dierenasiel. Meer informatie? Neem dan contact op met de cursuscoördinator, Theo van Meegen, 06-31011309 of tvmeegen@xiphophorus.nl.

!