Een aantal leden van de Terry White Band
Een aantal leden van de Terry White Band Drs. G.H.Dekens

Een gezellige dansmiddag met de Terry White Band

zondag 24 september 2023 14:00

Op deze Kumpulan, een gezellige Nederlands/Indische dansmiddag, treedt de Terry White Band op. Deze Nederlandse/ Belgische formatie staat garant voor een geslaagd evenement. Country, maar ook Rock ’n Roll zal op een unieke wijze ten gehore worden gebracht. 

De band neemt je in deze muziekmix mee terug in de tijd. Toen, zoals zij zelf zeggen, muziek nog muziek was. Met nu en dan een stapje naar het heden, zullen ook de linedancers hun weg naar de dansvloer weten te vinden. Door afwisselend een mooie ballad op zijn tijd ten gehore te brengen, zal ook de luisteraar niets tekort komen.

Beleef deze middag met deze verschillende stijlen muziek.

Eigen Herd heeft een goede grote dansvloer, met voldoende zitplaatsen en er is een Indische keuken aanwezig.

Voor meer informatie neem je contact op met Guus Hiraki, 06-28353860

Eigen Herd
Rooijsestraat 32
5401 AT Uden

Aanvang 14.00 uur, entree € 10,-.

Locatie