Afbeelding

IVN trektocht De Maashorst

dinsdag 6 juni 9:00 - 23:00

NATUURGEBIED DE MAASHORST- Pak je rugzak, strik je wandelschoenen en trek natuurgebied De Maashorst in met IVN Trektochten! De meerdaagse wandelingen gaan dwars door hét OERgebied van Brabant. Je loopt routes van drie tot vijf dagen, gemaakt door échte kenners. Waar wacht je nog op?

Ga op pad in oerlandschap De Maashorst! Onderweg kom je door heidevelden, weiden en bossen, stuifduinen en nog meer mooie landschappen. Allemaal grijpen ze terug op de eeuwenoude historie van De Maashorst, waarin het de bewoners waren die het gebied in de loop van vele eeuwen vorm gaven.

Overzicht trektochten De Maashorst
Meerdaagse wandeltocht door Brabants oergebied De Maashorst
Duur: drie tot vijf dagen (twee tot vier overnachtigen)
Startpunt: Vakantiepark Zevenbergen, Vergaertweg 4 in Heesch
Eindpunt: gelijk aan startpunt
Te bereiken met de trein, auto of fiets
De driedaagse tocht kan in de wintermaanden niet gelopen worden. Vanaf half maart is deze weer mogelijk. De vijfdaagse trektocht is het hele jaar te boeken.

De route
Navigeren doe je via de IVN Route app. Deze routes zijn te downloaden, zodat ze ook offline beschikbaar zijn. Voor elke dag is er een bijzondere route uitgestippeld die je langs de natuurparels, oerschatten en wilde grazers brengt, vergezeld door een audioverhaal ‘De mysterieuze munt’.

Meer informatie
Kijk hier voor meer informatie over het reserveren van deze twee tochten of andere trektochten door diverse natuurgebieden in Nederland.

Locatie