Afbeelding

Succesvol thrillerschrijver Thomas Olde Heuvelt naar Bibliotheek Zeeland

woensdag 31 mei 2023 20:00

Speciaal voor de Thrillerweken (25 mei tot en met 18 juni) komt niemand minder dan Thomas Olde Heuvelt naar Bibliotheek Zeeland. Na zijn internationale hit ‘HEX’ en andere superspannende boeken, verscheen afgelopen jaar ‘November’, een nieuw bloedstollend meesterwerk. Woensdag 31 mei vertelt hij er alles over in de bieb. De lezing start om 20.00 uur.

Zin in een avondje spanning? Dan is een roman van Thomas Olde Heuvelt (40) altijd een aanrader! Net als zijn lezing op woensdag 31 mei in de splinternieuwe Bibliotheek Zeeland. Vanaf 20.00 uur neemt de geboren Nijmegenaar je mee op een spannende reis. Als zelfs de Master of Horror - Stephen King - jouw boek ‘briljant en volstrekt origineel’ noemt, dan heb je wat in je mars. Thomas Olde Heuvelt heeft zich dan ook al lang bewezen als weergaloos thrillerschrijver. En weet je wat nog meer zo mooi is? Hij kan er ook fantastisch over vertellen! 

Kaarten
Kaarten voor de lezing zijn € 10,-. Leden van de Bibliotheek en CJP-leden betalen € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.nobb.nl/activiteiten en bij alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. De aanvang in Bibliotheek Zeeland is 20.00 uur.

Over de auteur
Thomas Olde Heuvelt is een internationaal bestsellerauteur en brak door met HEX. Sindsdien wordt zijn werk in meer dan 25 landen verkocht. Het alom geprezen Echo is recentelijk in de VS verschenen en ook de rechten voor Orakel zijn wereldwijd verkocht. In 2015 won hij als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. Zijn laatste roman ‘November’ is een van de vijf genomineerde boeken voor de Hebban Thrillerprijs.

Locatie