Afbeelding

Gera Smetsers leert mensen overtollige kilo’s kwijt te raken

maandag 20 november 9:30 - 10:30

Afvallen onder begeleiding is de laatste jaren een hot item. Veel mensen willen graag hun overtollige kilo’s kwijtraken en hebben hier een klein steuntje in de rug bij nodig. Volgens Gera Smetsers van EGA Nederland kan dit gemakkelijk. Zij geeft wekelijks op maandagmorgen van 9.30 tot 10.30 uur de cursus ‘Afvallen onder begeleiding’ in clubgebouw de Groenhoeve (naast de Kinderboerderij). Op dit moment is er ruimte voor extra cursisten.

EGA Nederland betekent Eerste Goudse Afslankclub en bestaat dit najaar 43 jaar. EGA staat voor een gezonder, energieker en slanker leven. Bij afvallen onder begeleiding leer je het geheim van afvallen zonder dieet. “Wij kijken niet naar calorieën die in een product zitten, maar naar de hoeveelheid voedingsstoffen’, vertelt Gera. EGA Nederland werkt met een Eetwijzer, daarin staat precies vermeld, wat en hoeveel je mag eten. Wij geloven dat door het volgen van een gezonde basis, men geen honger hoeft te lijden en kunt blijven genieten van lekker eten. Als je de Eetwijzer goed gebruikt val je gegarandeerd af”, zeg Gera. EGA Nederland is van mening dat, wanneer je gezond en verantwoord eet en beweegt, je jezelf snel energieker en fitter zult gaan voelen. Niet alleen minder wegen maar ook bewust zijn en worden van een gezonde levenswijze zorgen ervoor dat het cirkeltje rond is.

Aanmelden afslankcursus
Wil je het programma van EGA gaan volgen en aansluiten bij één van de locaties? Dat kan! Je kunt gewoon op maandagmorgen naar de Groenhoeve, Artillerieweg 3 in Uden, komen en je daar inschrijven en direct meedoen met de cursus. Afvallen onder begeleiding begint met het vaststellen van je streefgewicht. Wekelijks wordt jouw gewicht en progressie nauwkeurig gecontroleerd en bijgehouden. Je krijgt informatie, menutips en uiteraard kun je al je vragen stellen. “Als het goed is, gaat dan iedereen weer supergemotiveerd naar huis”, zegt Gera lachend. Voor meer informatie over inhoud en cursuskosten, kijk je op www.eganederland.nl of neem je contact op met Gera, 06-33666855.

Tekst: Peter Noy

Locatie