Afbeelding

Peel-Missie-Tour Odiliapeel

zondag 4 september 2022 10:30

Tijdens deze fietstocht zijn er diverse posten met iets lekkers (bijv. de beroemde spekpannenkoeken) en muziek. Er is een leuke fotopuzzeltocht voor de kinderen (maar ouders mogen gerust helpen.) Na de finish wacht er in de tent bij het Peelhonk nog een hoop gezelligheid onder het genot van een drankje, hapje (bijv. hamburgers) en muziek. Het belooft weer een gezellige middag en avond te worden. De toegang tot dit feest is gratis! Niet alleen leuk voor fietsers, ook niet-fietsers mogen dit festijn absoluut niet aan zich voorbij laten gaan. Het is voor het goede doel en het is nog gezellig ook!

Contact
Oudedijk 44 a
5409 AD Odiliapeel

Stuur een e-mail

Locatie

  • 't Peelhonk

    Oudedijk 44a
    5409AD 0,Odiliapeel