Afbeelding

Fresjoe - Workshop emailleren Demen

vrijdag 30 september 2022 13:30 t/m 16:00

Iedere laatste vrijdag van de maand is er een workshop van 13.30 tot 16.00 uur, waarop je ook individueel kunt  inschrijven. Je komt dan met anderen in een workshop. Inschrijven kan via onze contactpagina of bellen/appen naar 06-23947253.

Kom naar deze  inspirerende omgeving, gelegen in het groen, met een inspirerend weids uitzicht, om samen met vrienden, vriendinnen, familie of kennissen te genieten  van een heerlijke actieve ochtend of middag. Een workshop waarin je even alles om je heen vergeet en bezig bent met jouw ontwerp en werkstuk.

In de workshop maak je kennis met de basistechnieken van emailleren. Het basismateriaal is koper dat eerst bewerkt, schoongemaakt en geschuurd wordt. Daarna ga je aan de slag met het aanbrengen van de glaspoeders, waarna deze in een oven van ca 820 graden wordt gehecht aan het koper.

Er worden 1 a 2 stukken koper bewerkt. Je hebt de keuze uit een minischilderijtje of een hanger.

Meer informatie vind je hier...

Locatie