Afbeelding

Zomernacht festival Nistelrode

zaterdag 3 september 2022 19:00

Zaterdag 3 september zal het Zomernacht festival vele bezoekers uit Nistelrode en omstreken naar het centrum trekken. Na tweemaal het festival in verband met COVID-19 te hebben moeten annuleren kan iedereen zich weer opmaken voor een gezellig Brabants feest. Dit jaar wordt het festival op een nieuwe locatie georganiseerd. Vanwege ruimtegebrek op het Raadhuisplein wordt uitgeweken naar de parkeerplaats achter eetcafé ’t Pumpke.

Het programma is net als andere jaren zeer divers. Zo komt lokaal talent als Delukex en Flabbergasted het plein op zijn grondvesten laten schudden. Ook aan de liefhebbers van livemuziek is gedacht, want coverband Fantix komt gedurende de gehele avond verschillende muzieksets spelen. Aan het einde van de avond komt Freddy Moreira het festival afsluiten. Hij is een van de meest geboekte Nederlandse Dj’s en staat bekend om zijn explosieve live shows en energieke optredens.

Buiten het muzikale gedeelte zijn er natuurlijk ook verschillende andere activiteiten op het festival te beleven en ook culinair zult u niks tekortkomen. Hierdoor zullen jong en oud zich heel de avond vermaken! Een ding is zeker: het gratis toegankelijke Zomernacht festival staat vanaf de vroege avond, net zoals voorgaande jaren weer garant voor een gruwelijk gezellig en knallend festival! 

Zomernacht festival Nistelrode - zaterdag 3 september - 19:00 tot 01:00 uur - Entree gratis

Locatie