Afbeelding

De laatste Landerd Tour?

zondag 25 september 2022 10:30

De drie MOV’s uit Reek, Schaijk en Zeeland houden in september weer hun jaarlijkse Fiets Mee-tochten in het kader van de Landerd Tour in de mooie omgeving. De opbrengsten van de tochten gaan naar verschillende organisaties die ervoor zorgen dat de giften in zijn geheel ten goede komen aan de mensen voor wie het geld bestemd is. De kosten van de deelname zijn € 4,- per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis.

Zeeland trapt dit jaar met de Landerd Tour af op zondag 11 september met als startlocatie firma Swijnenberg aan de Brand. Je kunt starten tussen 10.30 en 13 uur.
Schaijk is zondag 18 september aan de beurt. Daar vertrek je vanaf De Phoenix. Starten kun je dan tussen 10.30 en 13 uur. Reek tenslotte sluit zondag 25 september het rijtje af met als vertrekpunt Het Wapen van Reek. Je kunt ook hier starten tussen 10.30 en 13 uur.

MOV Reek heeft aangegeven om te stoppen met het organiseren van de fietstocht in het kader van de Landerd tour vanwege gebrek aan vrijwilligers en de aanwas van nieuwe bestuursleden. 

Bij elke tocht wordt een dagprijs verloot onder de deelnemers. Onder de deelnemers van alle drie de tochten, worden nog tien prijzen verloot. Deze prijzen zijn geschonken door de lokale middenstand. Meer informatie vind je op www.fietsmee-mov.nl.

Kun je niet fietsen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom op een van de pauzeplaatsen of bij de finish; plekken vol met gezellige muziek!

Locatie