Afbeelding

Singlesavond in Ontmoetingsplein Mellepark

vrijdag 23 september 2022 19:30

Vrijdag 23 september organiseren leden van de singles-activiteitenclub een ontmoetingsavond in de gezamenlijke ruimte van Mellepark, aanvang 19.30 uur. Deze avond is bedoeld om nieuwe leden te verwelkomen. 

Tijdens deze avond kun je kennismaken met het kernteam, ze vangen je op bij de deur en brengen je naar een plekje aan tafel. Dus; ben jij single en tussen de 50 en 100 jaar? Sluit je dan aan bij onze club. We zijn een groep met gezellige mensen die graag allerlei activiteiten ondernemen. Er zijn geen kosten verbonden aan het lidmaatschap. Bij activiteiten betaald ieder voor zich, bijvoorbeeld de entreegelden en consumpties. Via de appgroep zijn er meestal mensen bereikbaar/beschikbaar om activiteiten te ondernemen. We verwachten wel dat je af en toe deelneemt of zelf een activiteit in de appgroep plaatst. We gaan ervan uit dat iedere deelnemer zelfredzaam is, dus zelfstandig aan activiteiten kan deelnemen. Uit ervaring weten we dat de singles-activiteitenclub veel kan betekenen voor alleenstaande personen. Dus stap over de drempel van Ontmoetingsplein Mellepark en maak kennis. 

Onze vaste ontmoetingsavond is op de vierde vrijdag van de maand in Ontmoetingsplein Mellepark. Voor meer informatie mag je contact opnemen met Dory, 06-36197467.

Ontmoetingsplein Mellepark
Germenzeel 900
5403 XD Uden

Locatie