Afbeelding

Peuteruurtje in de bibliotheken van Bernheze in Bibliotheek Heesch

vrijdag 23 september 2022 10:00 tot 11:00

BERNHEZE - De bibliotheken van Heesch, Heeswijk-Dinther en Nistelrode starten weer met een Peuteruurtje. Deze leuke en leerzame activiteit wordt speciaal voor peuters van 2 tot 4 jaar georganiseerd om te laten zien hoe leuk voorlezen kan zijn voor zowel ouder als kind! Tijdens het peuteruurtje genieten peuters van het voorlezen van een prentenboek, wordt er muziekgemaakt, gezongen en geknutseld. Ook is er even tijd voor een gezonde snack. 

Voorlezen is van groot belang voor kinderen van deze leeftijd. Het stimuleert de taalontwikkeling en het helpt kinderen de wereld om hen heen beter te begrijpen. Leuk extraatje: de peuters krijgen bij het peuteruurtje een stempelkaart. Bij een volle kaart ontvangen ze een vingerpoppetje om de verhalen van het prentenboek thuis na te spelen. Het peuteruurtje is voor peuter en (groot)ouders gratis te bezoeken

Wil je deelnemen? Wel graag vooraf aanmelden via www.nobb.nl of bij de balie in de bibliotheek.

Bibliotheek Heeswijk-Dinther: woensdag 21 september van 10.00 tot 11.00 uur
Bibliotheek Nistelrode: donderdag 22 september van 10.00 tot 11.00 uur
Bibliotheek Heesch: vrijdag 23 september van 10.00 tot 11.00 uur.