Afbeelding
SunGrooves

SunGrooves

zaterdag 27 augustus 2022 14:00

RAVENSTEIN - Op zaterdag 27 augustus wordt SunGrooves georganiseerd. SunGrooves is een klein festival dat wordt gehouden in een prachtige setting in Ravenstein. 

SunGrooves staat bol van de creativiteit en originaliteit. Iedere editie worden de bezoekers getrakteerd op een reis door een onbekende cultuur, waarbij lekkere beats en goede bands niet ontbreken. Het festival staat bekend om zijn uitbundige en professionele aankleding waarin iedere bezoeker zich welkom zal voelen. Je hoort, ziet, ruikt, proeft en voelt dit jaar alles dat te maken heeft met het (nog onbekende) thema. Ga jij 27 augustus mee op ontdekkingsreis?

Van 14.00 uur tot 1.00 uur in het Stadspark (’t Laantje) in Ravenstein.
Info: www.sungrooves.nlwww.facebook.com/SunGrooves.Festivaltwitter.com/sungrooves

Locatie