Afbeelding

Historisch Café in de Bibliotheek Uden

vrijdag 2 december 2022 14:00 t/m 16:00

UDEN - Iedere eerste vrijdag van de maand vindt bij de Bibliotheek Uden het Historisch Café van 14.00 tot 16.00 uur plaats. Tijdens deze gratis toegankelijke inloopmiddag zullen Luciën Bressers en Marja Waals van Stichting Het Uden-archief van Bressers vragen beantwoorden van de bezoekers over allerlei onderwerpen die betrekking hebben op de Udense geschiedenis en genealogie. Zij worden daar al jaren in ondersteund door Adriaan Sanders en Wim Rovers en zonder hun medewerking zou het Historisch Café niet kunnen voortbestaan.

Van tevoren aanmelden is niet nodig, maar als je specifieke vragen hebt, is het fijn dat deze van tevoren worden doorgegeven via info@udenarchief.nl. Er kan dan ondersteunend materiaal uit de collectie van Stichting Het Uden-archief van Bressers worden meegebracht. Er worden meerdere Udense boeken aangeboden voor € 2,- per stuk.

De entree is gratis. Voor meer informatie kijk ook op www.bibliotheekuden.nl of www.udenarchief.nl/historisch-cafe.