Afbeelding

Open avonden in ‘t Handelshuys

donderdag 1 december 2022 18:00 t/m 21:00

UDEN - Vanaf donderdag 1 december openen meer dan 30 ondernemers op de donderdagavonden 1, 8, 15 en 22 december van 18.00 tot 21.00 uur hun deuren. Jij als bezoeker kunt dan inspiratie opdoen voor de allermooiste, leukste en bijzonderste zaken!

 Er is veel te doen en beleven deze avonden. Geniet geheel in kerstsfeer van zang en dans tijdens de openbare repetities van Vocal Center Uden - De zangschool van Uden en Mill  en Dansschool UDANCE. Ervaar een 3D virtuele omgeving met de VR-bril van Kinderfeestje Idee of blaas je kapotte spullen nieuw leven in bij het RepairCafé Uden. Leer hoe je kleurgebruik kunt inzetten bij de workshop interieur van FlipFactor of sluit aan bij een demo met de stoomoven van Maatwerk Interieur En Keukens. Altijd al willen weten hoe het is om op een Groenbezorgen fiets te fietsen? Dit is je kans! 

Shop daarnaast unieke kerstcadeautjes, scoor een feestelijke outfit en laat jouw eigen creativiteit prikkelen! Warm je ondertussen buiten op aan een heerlijke vuurtje bij de prachtige haarden van Lempe, buitenhaarden en vuurschalen. Check hieronder alle deelnemende creatieve ondernemers. Kom je gezellig langs? 

Shoppen doe je bij:
Alledaags Geluk
Beloem
Carin Deben Photography
Dit Pracht
&JADE
Geboortepaardje
Ise Owo
Jwls4u
KOM. Poké Bowls
La Miséto | La La Laser Studio
Pynappel Giftshop
Sugar Sugar Vintage
Van Amsterdam Chocolade
Wrappy

Workshops volg je bij:
FlipFactor Interieurarchitectuur
Leer2020
Studio LYNKO
Maatwerk Interieur En Keukens
Maakplaats Uden

Beleef:
Campus Uden
EL-PT outdoor fitness Uden, personal training, outdoor fitness, bootcamp
Groenbezorgen
Kinderfeestje Idee
Lempe buitenhaarden en vuurschalen
Kunst & Spijs
Piekfijne Rijmpjes
RepairCafé Uden
Dansschool UDANCE
Vocal Center Uden - De zangschool van Uden en Mill.

Locatie