Afbeelding

Heerlijk Hemelrijk festival

zondag 9 oktober 2022 12:00

Op zondag 9 oktober komt Heerlijk Hemelrijk Festival terug naar recreatiepark Hemelrijk in Volkel! Het festival heeft een breed aanbod, is gevarieerd en écht voor alle leeftijden interessant. Denk aan een groots, maar toch intiem festival. 

Kom gezellig wat drinken onder genot van sfeervolle muziek in de Jupiler live Stage of ga voor culinair vermaak op het terrein. Ga los tijdens optredens in de Spektakulair of volg een van de workshops die er wordt aangeboden. De kleintjes kunnen lekker ravotten in de Fun Palace, waar springkussens en attracties staan opgesteld. Natuurlijk zorgt hier ook een DJ voor leuke muziek! Kortom, een dag vol lekkernijen, optredens van bekende bands en DJ’s en leuke activiteiten.

Meer informatie
Kijk voor de actuele ticketverkoop op de website van Heerlijk Hemelrijk Festival.

BillyBird Park Hemelrijk
Zeelandsedijk 34 a
5408 SM Volkel

Locatie