Afbeelding

Naat Piek: Tooske Live!

vrijdag 14 oktober 2022 19:45

‘Waar is Tooske gebleven?’ “Die vraag is vaak gesteld aan mij. Dan zeg ik die is in de kast gebleven. Het succes van Tooske is te danken aan de vele tv kijkers van SkyLine Tv. De inbreng van de mensen maakte dat Tooske groeide en groeide. Daarom dacht ik laten we Tooske maar weer is uit de kast moesten halen.

Daarom is op vrijdag 14 oktober en zaterdag 15 oktober Tooske weer live op toneel. Ik zelf zal het hele geheel vorm geven door leuke liedjes uit lang vervlogen tijden. Muziek van Abba, Robert Long Karin Bloemen en eigen nummers en nog veel meer nummers die de revue passeren. De reis die voert door komische en leuke improvisatie door Tooske. Die de zaal mee neemt naar alledaagse problemen en dilemma’s. Kortom een avond vol plezier en genot. Hopelijk tot ziens!”

Liefs,
Bart Krijnen

Locatie