Afbeelding

Veldritclinic bij Wielervereniging Uden

zaterdag 1 oktober 2022 10:00 t/m 12:00

Zaterdag 1 oktober - Gratis meedoen!

ZEELAND - Wil jij ook kennismaken met het veldrijden of wil je jouw techniek verder verbeteren? Dan krijg je ook dit jaar weer de kans om samen met een echte ex-prof, Twan van den Brand, een veldritclinic te rijden! Wielervereniging Uden geeft zaterdag 1 oktober een veldritclinic in de bossen van Uden/Zeeland. Iedereen vanaf 8 jaar oud die geïnteresseerd is kan zich aanmelden. Bij de start worden eerst een aantal basisprincipes en technieken uitgelegd.

Veldrijden en mountainbiken is duidelijk een andere tak van sport dan het wielrennen op de weg. Na deze korte introductie gaan we het bos in om vervolgens gezamenlijk een door de vereniging uitgezet parcours af te leggen. Onderweg zal Twan af en toe stoppen om tips of toelichting te geven zodat je dit direct kunt toepassen in het parcours.

Belangrijke informatie
Wat: Veldritclinic
Wanneer: Zaterdag 1 oktober
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur
Waar: Bosweg 1, Zeeland
Entree: Gratis
Wie: Iedereen vanaf 8 jaar of ouder.

Heb je een eigen mountainbike of crossfiets? Neem deze dan mee! Wielervereniging Uden heeft maar een beperkt aantal mountainbikes te leen. Draag kleding die gemakkelijk zit en trek goede sportschoenen aan. Vind je het veldrijden heel erg leuk? Dan mag je daarna nog twee maanden proeftrainen en krijg je wielerkleding in bruikleen, mits deze voorradig is. Als je zelf (nog) geen mountainbike/crossfiets hebt kun je gebruikmaken van een mountainbike (indien voorradig).

Locatie