Afbeelding

Dit jaar is er weer een editie van Rockin’Wood

zaterdag 1 oktober 2022 19:00

HEESWIJK-DINTHER - Na zeven succesvolle edities blijft de formule ongeveer gelijk en wordt voor het gemak uitgegaan van een lekkere zomeravond, een aantal goede bands, aangevuld met gezellig volk en dit alles in de fraaie ambiance van de Kersouwe. 

Voor Fisherman and Friends is het het eerste optreden van deze heren uit Heeswijk en omgeving. Ze kennen elkaar door eerdere samenwerkingen in andere bands en spelen covers van onder andere Volbeat, Foo Fighters en Metallica.
The 925 (B) is een heerlijke, opzwepende Gentse garage rock ’n roll band met ‘60’s invloeden. Denk aan The Sonics, The Beatles en Kiss. Hun nieuwe single ‘Think Twice’ is net uit en later dit jaar komt hun EP uit én staan tours gepland in onder andere Spanje en Frankrijk.
Stormz staat voor flitsende gitaarlicks, knallende drums en uithalen van de zangeres op windkracht 10 zijn de ingrediënten van coverband Stormz. Dus, dansen en meezingen op onder andere Guns ‘n Roses, Bon Jovi en Nirvana. Stilstaan is geen optie!

The Streets is een vette dynamische rockcoverband. In een dampende liveshow worden nét die andere covers op je afgevuurd. Covers en eigen interpretaties van onder andere Rammstein, Limp Bizkit, Metallica en Faith no More. Voor en tussen de optredens zal Darocktasvanouwts de fijnste deuntjes ten gehore brengen. De dj’s maakten eerder furore op onder andere Festyland en Paaspop.

Tickets zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar via www.kersouwe.nl/agenda/rockin-wood. Voor slechts € 10,- ben je erbij. We zien je graag zaterdag 1 oktober vanaf 19.00 uur in de Heeswijkse bossen. Iedereen die zijn duimpje opsteekt op de Facebookpagina van Rockin’Wood maakt op gratis tickets!

Locatie

  • De Kersouwe

    Kersouwelaan 1
    5473TE Heeswijk-Dinther