• Alles
  • (5)
    Activiteit

Meditatief Avonduur ‘Tijd’

woensdag 1 december 20:00 uur

Op woensdag 1 december verzorgt Berne Anders in de Abdij van Berne te Heeswijk-Dinther een Meditatief Avonduur. Tussen 20.00 en 20.45 uur worden momenten van stilte afgewisseld door korte teksten en muziek. Het thema van de avond is ‘Tijd’. Deze avond wordt muzikaal ondersteund door Daniëlle van Summeren (leerlinge van Gymnasium Bernrode), die speelt op marimba. Ieder die de rust en stilte wil toelaten is van harte welkom.

Alles kunnen we kopen en we worden aangespoord om dat zo veel mogelijk te doen. Met de drukke decembermaand voor de boeg blijkt alleen tijd niet te koop te zijn. Wat doe je met de tijd die er voor jou is? In de advent is dit juist een periode om even stil te staan. Laat de tijd je eens meenemen. Met de klanken van de marimba wordt het meditatieve, rustgevende karakter van de bijeenkomst onderstreept

Daniëlle van Summeren was winnaar van het solistenconcours van de Veghelse Muziekvereniging Frisselstein in 2020. Zij won daar als slagwerk-speler de Pieter van Deursen-wisseltrofee als overall winnaar. Het conservatorium is na haar eindexamen haar volgende doel.

De avond begint om 20.00 uur in de Abdijkerk van Berne in Heeswijk-Dinther. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Na afloop is er mogelijkheid om koffie of thee te drinken. 

De geldende RIVM-maatregelen zijn in de kerk van toepassing. Aanmelden vooraf mag en wordt op prijs gesteld in verband met de organisatie en koffie/thee verzorging. Dat kan via een mail naar : berne-anders@abdijvanberne.nl 
deel deze activiteit

Locatie

Abdij van Berne
Heeswijk-Dinther
Abdijstraat 49
5473AD


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.