• Alles
  • (5)
    Activiteit

Alpaca Kerstmarkt

zaterdag 11 december 10:00 uur

Van vrijdag 26 november  t/m zondag 9 januari wordt onze alpacafarm omgetoverd tot een magisch alpaca winter wonderland. De boerderij is in kerstsfeer en onze alpaca’s doen gezellig mee. Hun jasje groeit, lekker door, dus ze zijn ook nog eens heerlijk wollig in de wintermaanden. Naast de mogelijkheid tot lunch, high tea en borrel in de Alpacabar is er ook buiten een kraam bij het kampvuur. Haal daar je Glühwein of warme soep. Of ga lekker marshmallows roosteren boven het vuur. 

Op onze boerderij vind je een alpacashop met mooie, zachte, luxe en leuke alpaca artikelen. Tijdens deze periode zorgen wij dat deze feestelijk worden verpakt, zodat jij ze cadeau kan doen onder de boom. 

Kerstmarkt

Kom gezellig kerstinkopen doen! Op zaterdag 11 december en zondag 12 december tussen 10.00 en 17.00 uur organiseren wij een kerstmarkt. Daar vind je een breed assortiment van onze alpaca producten en zijn er verschillende kramen met producten van lokale ondernemers.

Je eigen kersthanger maken voor in de boom? Tijdens de kerstmarkt organiseren wij een workshop vilten met alpacawol. Voor €3,50 per persoon schuif jij tussen 10.30 en 15.30 uur aan en vilt jij onder begeleiding jouw alpacawollen hanger. Leuk voor jong en oud! Een deelname ticket kopen voor het vilten kan ter plaatsen. 

Entree

Entree is gratis. Het is niet nodig om te reserveren voor een bezoek aan Alpaca Winter Wonderland en de kerstmarkt. Check hier onze openingstijden.

Activiteiten met alpaca’s

Tijdens Alpaca Winter Wonderland organiseren we net als anders ook activiteiten met onze alpaca’s. Maar onze alpaca’s zorgen dat ze er extra feestelijk opstaan voor de kerstdagen. Reserveer voor een alpacawandeling, alpaca meet & greet of ga op stal met onze alpaca’s om te genieten van een borrelplank.

Alpacafarm Vorstenbosch

Leeghandseweg 10a

5476 VD Vorstenbosch

www.alpacavorstenbosch.nl 
deel deze activiteit

Locatie

De Alpacafarm
Vorstenbosch
Leeghandseweg 10a
5476VD


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.