• Alles
  • (5)
    Activiteit

Udens zangkoor De Vergeet-me-Nietjes

donderdag 9 december 10:30 - 12:30 uur

Vanaf donderdag 30 september kunt u weer als vanouds gezellig meezingen met het Udense zangkoor ‘De Vergeet-me-Nietjes’. Zoals de naam al zegt, is dit koor bedoeld voor mensen met geheugenproblemen en hun begeleiders of mantelzorgers. Onder de enthousiaste leiding van onze dirigent Peter Ruys worden vrolijke, herkenbare liedjes gezongen. Als lid van het koor kun je ook zelf liedjes aandragen die je graag met het koor wilt zingen. Je hoeft geen zangtalent te zijn. Het koor is vooral op zoek naar nieuwe leden die het fijn vinden om samen te zingen.

De Vergeet-me-Nietjes komen in de oneven weken op donderdagochtend van 11:30 tot 12:30 uur bijeen in MuzeRijk in Uden. Desgewenst kun je daarna tot 13:30 uur blijven lunchen. 

De kosten voor het koor bedragen € 65,- per halfjaar, inclusief partner of andere begeleider. Voor meer informatie en aanmelden kun je bellen naar 06-24283724.

Ook de wandel/beweeggroep gaat in september opnieuw van start
Bewegen is goed voor lichaam en geest. Samen bewegen heeft een positieve invloed op de stemming van mensen. Onder begeleiding van een geschoolde vrijwilliger en de buurtsportcoach kun je anderhalf uur sportief bewegen in de buitenlucht. Bij slecht weer vindt een aangepaste activiteit binnen plaats. Het gaat niet alleen om bewegen, maar ook om gezelligheid. Na het wandelen is er gelegenheid voor een kopje koffie om nog even gezellig na te praten.

Te beginnen op 21 september vertrekt de wandel/beweeggroep elke dinsdagmiddag om 13:30 uur vanaf MuzeRijk. De wandeling duurt tot ongeveer 15:30 uur. Deelname kost € 2,- per keer. Bel 06-12698512 voor meer informatie of om je aan te melden.

MuzeRijk
Het adres van MuzeRijk is Klarinetstraat 4 in Uden. Vervoer hoeft geen probleem te zijn. Je kunt hiervoor gebruik maken van de MuzeMobiel. Bel naar 0413-268548.
deel deze activiteit

Locatie

Muzerijk
Uden
Klarinetstraat 4
5402BE


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.